Колеги, някой от вас знае ли откъде в Пловдив мога да си купя ремонтен комплект за работния цилиндър на съединителя? Във всички магазини за авточасти ми казват, че никъде не може да се намери такъв, а из форума прочетох, че доста колеги сами са си ремонтирали частта с такива комплекти. Евентуално ако се продава и някъде извън Пловдив и някой има възможност да ми прати такъв с наложен платеж ще съм му изключително благодарен!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ремонтен комплект за цилиндър на съединител?
Collapse
X
-
-
В Славянка в Пазарджик има. 10-15 лв е комплекта,но по-добре си вземи нов.Аз също мислех,че ще мине само с гумички,но уви.След цялата манипулация и изгубено време резултатът беше гаден ход на педала и след 2-3 третия светофар пак останах без съединител.Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
-
При мен резултата беше: същият ход на педала като преди и безпроблемни 4000 км. до сега.
Comment
-
Аз лично си поръчах ремонтен комплект от Lisan (10 лв. комплекта + 5 лв. за доставката по Еконт) и днеска ходих при майстор да ми отремонтират цилиндърчето. Всичко е ОК засега. И майстора даде прогноза, че ще го бива пък да видим! Като покарам още малко ще ви информирам
Comment
Comment